Zomerse trouwkaarten en bedankjes

De zomer staat voor de deur en dus is dit het perfecte moment om zomerse bruiloft inspiratie op te doen. De bruiloft begint als het ware al bij het versturen van de uitnodigingen. Jullie trouwgasten krijgen bij het zien van de uitnodiging al een sfeerbeeld van hoe de bruiloft zal worden. Bij een zomerse bruiloft denk je aan vrolijke kleuren, bloemen en zon. Denk hierbij ook aan de Vellum trouwkaarten met het Floral Chic design.

Bij dit ontwerp is de kaart versierd met vrolijke, kleurrijke bloemen die je meteen aan de zomer doen denken. De Vellum trouwkaart bestaat uit twee lagen, een kaart en een semi-transparante omslag. Deze combinatie van materialen geeft een luxueuze uitstraling. Daarnaast geven de twee lagen een hoop mogelijkheden op het gebied van design. Er is veel ruimte om alle belangrijke informatie op kwijt te kunnen door de extra Vellum laag.

Maar een bruiloft is nog veel meer dan alleen de uitnodigingen. Denk ook aan bruiloft bedankjes die je je huwelijksgasten meegeeft om ze te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie speciale dag. Tegenwoordig kunnen huwelijksbedankjes zo origineel zijn als je maar kan bedenken en hoeft het helemaal niet meer traditioneel te zijn. Denk maar aan de traditie om met rijst te strooien. Geef een leuke twist aan deze eeuwenoude traditie en laat je huwelijksgasten met bloemconfetti strooien. Bloemen passen ook perfect bij het zomerse thema. Voor de vulling van de Confetti Cones kan er gekozen worden voor rozenknopjes, rozenblaadjes of lavendel. Daarnaast kunnen de Confetti Cones gepersonaliseerd worden naar smaak. Kies bijvoorbeeld voor het Pastel Flowers ontwerp om in de zomerse sferen te blijven. Maak het geheel persoonlijk door kleuren, teksten en lettertypes aan te passen. Naam en trouwdatum geven de huwelijksbedankjes nog een persoonlijke touch.

Alle bedankjes en trouwkaarten van LocoMix kunnen compleet naar smaak worden aangepast. Na het kiezen van het gewenste ontwerp kan de online design tool worden gebruikt om verder aanpassingen te maken. Door je eigen tekst toe te voegen wordt het geheel nog persoonlijker. Mochten jullie vragen hebben over het gebruik van de online design tool, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze grafische medewerkers. Zij helpen jullie graag het ontwerp van jullie dromen te realiseren.

Geef een reactie